نان کنجدی سه نان – 150 گرم

نان يكى از قديمى‌ترين غذاهايى است كه بشر آن را تهيه كرده است. سه‌نان اولین کارخانه نان صنعتی در ایران و تنها تولیدکننده نان به‌صورت تمام اتوماتیک است. ماشین‌آلات کارخانه سه‌نان از شرکت کاک تهیه شده و تحت نظر این شرکت هلندی مشغول به فعالیت است. نان کنجدی سه‌نان در وزن 150 گرمی عرضه شده‌است. این محصول تهیه‌شده از آرد گندم است. همراه نان کنجدی سه‌نان سبوس و گردو وجود دارد که علاوه‌بر مغذی‌تر کردن آن، طعمی عالی به آن بخشیده‌است. ارزش‌غذایی در هر سهم نان کنجد حاوی 169 کیلوکالری انرژی، 9.9 گرم قند، 4.8 گرم چربی، 0.24 گرم نمک و 0.01گرم اسیدهای چرب ترانس است. در سه‌نان هیچ دستی در کار نیست. شرکت صنایع غذایی نامی‌نیک‌نهاد تحت نام تجاری سه‌نان، بدون دخالت دست، محصولات سالم، مرغوب، با طعم و مزه مطبوع تولید می‌کنند. سه‌نان عضوی مقوی در کنار شما است.

13 نفر در حال مشاهده محصول هستند

Customer Reviews

0 دیدگاه
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

حذف فیلترها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “نان کنجدی سه نان – 150 گرم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.

Online Sports Nutrition and Natural Dietetics.

Chances are there wasn't collaboration, communication, and checkpoints, there wasn't a process agreed upon or specified with the granularity required. It's content strategy gone awry right from the start. Forswearing the use of Lorem Ipsum wouldn't have helped, won't help now. It's like saying you're a bad designer, use less bold text, don't use italics in every other paragraph. True enough, but that's not all that it takes to get things back on track.

The villagers are out there with a vengeance to get that Frankenstein

You made all the required mock ups for commissioned layout, got all the approvals, built a tested code base or had them built, you decided on a content management system, got a license for it or adapted:

  • The toppings you may chose for that TV dinner pizza slice when you forgot to shop for foods, the paint you may slap on your face to impress the new boss is your business.
  • But what about your daily bread? Design comps, layouts, wireframes—will your clients accept that you go about things the facile way?
  • Authorities in our business will tell in no uncertain terms that Lorem Ipsum is that huge, huge no no to forswear forever.
  • Not so fast, I'd say, there are some redeeming factors in favor of greeking text, as its use is merely the symptom of a worse problem to take into consideration.
  • Websites in professional use templating systems.
  • Commercial publishing platforms and content management systems ensure that you can show different text, different data using the same template.
  • When it's about controlling hundreds of articles, product pages for web shops, or user profiles in social networks, all of them potentially with different sizes, formats, rules for differing elements things can break, designs agreed upon can have unintended consequences and look much different than expected.

This is quite a problem to solve, but just doing without greeking text won't fix it. Using test items of real content and data in designs will help, but there's no guarantee that every oddity will be found and corrected. Do you want to be sure? Then a prototype or beta site with real content published from the real CMS is needed—but you’re not going that far until you go through an initial design cycle.